Sedan NärCon slutade har deras forum sprudlat av vackra kommentarer om hur bra grillen funkade och hur extremt nice våran “fest” var på lördagkvällen. Vi tackar för allt detta eftersom vi visste att i samma sekund som vi satte våran fot på konventsområdet att allt vi skulle göra skulle bli awesome. Det visade sig stämma.

Å andra sidan verkar det finnas några andra som uppenbarligen inte har samma åsikt. Folk som anser att konventseliten inte är elit, utan bara en liten skit. Har dessa personer några vettiga argument? Nej, inte alls. Många av de som kritiserar eliten drar oftast historier om vad eliten var en gång  i tiden utan att ens tänka över hur vi funkade detta år. Inte minst påstås vi ha snott cola från NärCon, när vi till faktum faktiskt betalade för den med våran budget?!

Att sno cola är inget som vi sysslar med. Det är lågt.

Kim “Cyberborn” Synnerborn kommer däremot in och försvarar oss, samt ger oss BERÖM!? Det är suspekt, men vi tackar dig för ditt stöd. Du verkar åtminstone ha lite vett i huvudet till skillnad från många av de andra.

Till er som klagar har jag en uppmaning. Huruvida folk anser att det är stötande eller vice versa är inte mitt problem, utan deras. Jag bryr mig inte. Den följer:

 

Hälsningar, din jävla mamma (även känd som fitthampe)