Okej, inte för att vara en sån där s.k. “übermensch”, men grejen med Consolegirl är fan helt jävla fantastisk.

Vad är grejen då? Tja, det är en tjej som tar kort på sig själv i diverse situationer som involverar spel. Det kan vara allt från att hålla i en Lancer från Gears of War till att stå med en PS3-låda mellan benen.

Är fotona snygga på något estetiskt plan? Nej.

Det här är tyvärr det som gör mig ledsen. Det känns som att detta är ännu en tjej i mängden som faller in bland de uppmärksamhetskåta. Ännu en person som får tusen unga killar att sitta framför datorn och drömma bort sig om att tjejer som spelar tv-spel är så perfekta, för allting är ju bra om dom gör det. Jag menar, neger snälla, ingen brud gillar tvspel på riktigt. Om dom gör det så är dom tjocka, fula as som troligtvis har mer finnar i ansiktet än vad du har fingrar och tår. De här tjejerna är bara ute efter en fin kommentar som påminner dom om hur otroligt snygga / kreativa de är i sitt miserabla liv.

Ett annat bra exempel är Xboxflickan. Informativ kanske du säger, men att skriva några rader om att ett spel verkar intressant och att du vill spela det kan väl vem fan som helst göra. Jag kan till och med göra ett försök.

Idag såg jag en ny trailer på Left 4 Dead 2. Det verkar helt fantastiskt. Att skjuta zombies är det väl ingen som ogillar? Och att Valve förbättrat många delar samt infört möjligheten att använda slagvapen gör det här till ett sjukt intressant spel.

Left 4 Dead 2 släpps i slutet av november och jag har förhandsbokat det. Har du?

SE HUR JÄVLA SVÅRT DET VAR (och älskar verkligen hur samtliga modebloggare och skitbloggar fetstilar texten, som om att inte en jävel bryr sig egentligen och måste poängtera de viktiga delarna. Jag menar vad i helvete…)

Det är som att tjejer uppenbarligen inte skulle kunna spela spel seriöst. Vi får iaf inte se något av det i bloggvärlden, utan där är tjejer något som enbart existerar för att fullborda tjocka idioters fantasier och förhoppningsvis tillfredsställa dem tillräckligt mycket för att de ska slippa behöva gå in på YouPorn den här kvällen.

Nej, vill ni läsa något om spel så ska ni läsa saker som killar skriver. Där har vi riktig speljournalistik. Annars är det jävligt coolt att blogga om framtiden som Thomas Wiborgh. Det är en riktig kille det.

On another note; nästa vecka drar eliten iväg till Danmark för att gå på konvent! Ett gäng på tio modiga personer hoppas överleva en helg med nördar som inte riktigt pratar så att man förstår.

Vi har även bestämt oss för att iscensätta följande scen: